Lang dags rejse mod romantik

Lang dags rejse mod romantik

Sikke en dag, jeg har haft! Det var bare sådan en, hvor jeg mindst 10 gange har tænkt: Jeg skulle aldrig være stået op.

Min kæreste og jeg skulle ud at kigge på forlovelsesringe

Min kæreste og jeg skulle ud at kigge på forlovelsesringe i dag efter arbejde – noget, jeg virkelig glædede mig til. Så var det, at dagen begyndte med, at jeg overhørte vækkeuret, og bussen var forsinket, og chefen var sur, fordi jeg kom for sent til det første møde. Og det næste møde blev aflyst, fordi kunden bare ikke mødte op. Der var bare en rigtig dårlig stressstemning inden i mig, da jeg nåede frokostpausen.

Det var selvfølgelig hyggeligt at sidde sammen med de andre tøser og snakke om forlovelsesringe og diamanter og stil og trends, og jeg havde sørget for at kunne gå tidligt, så der var god tid til at finde de rigtige ringe. Altså lige indtil chefen kom ud og mindede mig på, at vi havde et møde med en potentiel kunde efter fyraften – så om jeg lige ville blive lidt længere? Så måtte jeg ringe til min kæreste og aflyse jagten på forlovelsesringe – hold op, hvor var jeg ked af det og rasende. Han var nu meget forstående, så vi aftalte bare at gøre det i weekenden.

Klokken halv otte var jeg hjemme. Helt udslidt, sur, ked af det, stresset og træt af det hele. På spisebordet stod der en tallerken med lidt kold mad og et glas vin og der lå en fint foldet serviet. Og tænk – da jeg foldede servietten ud, faldt der to fantastisk smukke ringe ned i skødet på mig. Som kæresten havde købt efter at have aftalt med min chef, at han skulle holde på mig. Det var noget af en overraskelse – godt han er så fantasifuld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *