Fotograf

Fotograf

Fotograf til brylluppet?

Så snart bryllupsdatoen er fastlagt skal man reservere fotografen, da disse ofte er meget optagede. Husk at informere fotografen om der ønskes udendørs eller indendørs fotografering, da det ikke er alle fotografer, som har lyst og mulighed for at tage udendørs billeder.

Se billeder fra dygtig fotograf i Aarhus her.

Der er mange ting, at huske på inden brylluppet

Der er mange ting, at huske på inden brylluppet – og det kan specielt volde problemer, når man samtidig svæver på forelskelsens lyserøde sky.

Derfor er det rart for mange, at have de fleste generelle ting stillet op. For mange kommer det også som en overraskelse, at man faktisk ofte skal være ude med sine bestillinger til musik, fotograf, kørsel til kirke, stedet til festen o.s.v. op til et helt år før tiden.

Her ligger en hjemmeside med en super dygtig fotograf til bryllup.

Måske har man en drøm om et bestemt billede i naturen

Måske har man en drøm om et bestemt billede i naturen, men hvor hverken kjole eller brud vil tage sig godt ud i det skarpe lys – så spørg fotografen om dennes mening før beslutningen. Ofte er studieoptagelser i dag meget, meget anderledes end de gammeldags stive opstillinger, så man skal ikke være bange for at tage imod dette.

Professionel og dygtig fotograf i Vejle.

Mange fotografer

Mange fotografer tager også videooptagelser af festen. Det kan have en klar fordel fremfor at lade et familiemedlem bruge hele festen på at lave optagelser. Optagelser i kirken skal ALTID aftales med præsten i forvejen. Skulle præsten give tilladelse, så fotografer uden blitz, bed ”fotografen” stå/sidde et diskret sted, lad det ikke forstyrre den kirkelige handling.

Det kunne også være, at man som brudepar ikke ønsker optagelser i kirken. Skriv dette på indbydelsen, så der ikke opstår misforståelser på selve dagen.

Unik og kreativ fotograf fra Kolding.

Idé til fotografering i kirken

Den højtidelige vielseshandling i kirken bliver ofte afbrudt af blitz og snurrende kameraer.

På den ene side vil brudeparrene gerne forevige handlingen, men på den anden side vil de også gerne have stemningen og præstens ord med uforstyrret.

Hvad gør man så?

Prøv at spørge præsten om det vil være muligt at lave en pause i ritualerne, hvor man giver fotograferne “2 minutter udelukkende til fotografering” mens brudeparret står ved alteret. Det er set før – og det virker godt. Specielt hvis pausen holdes når brudeparret er blevet viet.

Læs mere om bryllupsfotografering i Aalborg her.

Læg et billigt eengangskamera ved hvert bord eller ud for hver 8. gæst

I velkomsttalen gøres opmærksom på, at kameraerne gerne skulle bruges under måltidet. Alle må tage billeder. Det giver en hel utrolig mængde morsomme situationer, som aldrig ville blive foreviget med parfotografering.

Se smukke bryllupsbilleder ved professionel bryllupsfotograf her.

Om fotografen

Efterbehandlingen kan være en længere proces end selve fotograferingen. For den moderne professionelle fotograf er op mod 80% af arbejdet digital efterbehandling. Nogle fotografer overlader efterbehandlingen, der kan være digital eller kemisk, til specialister, men oftest er det fotografen der krediteres for fotografiet.

Se flotte billeder ved uddannet fotograf i Odense.