Hjælp til bryllupsfesten

Vi bliver ofte spurgt om vi kan anbefale nogen til at levere maden eller stå for hele arrangementet når der skal være fest. Vi har, indledt et samarbejde med de to nedennævnte restauranter, begge med hver sin indgang til den kulinariske verden – hvor mad ikke kun er mad, men tilberedt af de mest udsøgte råvarer og efter kundernes  ønsker, under skyldigt hensyntagen til.

Vi har haft den fornøjelse at samarbejde med dem begge og oplevet deres faglige stolthed, og ekspertise i at afvikle såvel mindre som store selskaber.

Jeg kan kun give de aller bedste anbefalinger til de 2 resturantører fra Montra Odder Parkhotel og Mefisto. Grunden til at jeg trygt kan henvise til dem, er fordi jeg har oplevet, smagt og set den professionelle måde de afvikler et arrangement på.

Derud over driver de begge en restaurant, man som kunde har mulighed for at besøge, se og smage om kemien og indtrykkene passer til lige netop Deres forventninger, og ikke har den utryghed at man ikke ved hvem der stå bag et eller andet dinner-transportable firma.

Så kære kunde – du kan ganske trygt henvende dig til det kompetente personale hos Mefisto eller Montra Odder Parkhotel og få et uforpligtende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *