Det helt store bryllup

Det helt store bryllup

Her er vores historie. Jeg hedder kicki og er 26 år, min kommende mand hedder Claus og er 25 år. Vi har været sammen i 11 år, vi blev kærester da jeg var 15 og Claus var 14 år.

Vi Lærte hinanden at kende i gennem vores mødre, de arbejdede den gang sammen og syntes det var en god ide at Claus og jeg fik hinandens mobil nr.

Vi skrev sammen i en uges tid og havde sendt billeder af os selv til hinanden og blev kærester uden overhovedet at have set hinanden endnu, vi mødtes så nogle uger efter og jeg var bare solgt.

Blev forlovet og flyttede sammen 

Da vi begge var blevet 18 år valgte vi at blive forlovet, vi flyttede også sammen det år.

Vi flytte helt til Billund, da Claus havde fået praktikplads hos Lego i forbindelse med sin uddannelse og jeg valgte at følge med og fik arbejde som ung pige i huset.

Blev gravid

En  dag stod jeg med en posetiv graviditetstest, vi var så overdrevet lykkelige.

D. 28 Juli 2008 blev vores søn født og blev døbt Zebastian og jeg foreslog at vi kunne blive gift i forbindelse med dåben da gæsterne alligevel er de samme, men det ville Claus  ikke. Året efter valgte vi at flytte til fyn igen, da vi savnede familien og vores venner der.

Nogle år senere viste det sig at vores søn skulle være storebror. D. 25 maj 2012 bliver vores søn Noah født og jeg foreslår igen at vi kunne lave dåb og bryllup samtidigt, men Claus ville gerne at vi havde vores bryllup en dag helt for sig selv.

Frieriet

Da Claus blev 25 år i august, valgte jeg at fri til ham, da jeg virkelig ikke kunne vente på at han tog sig sammen til det længere. Jeg vil så gerne vise min kærlighed til ham ved at give ham mit ja i kirken.

Jeg Inviterede ham ud og spise og friede til ham der, jeg kunne dog ikke få et eneste ord sagt andet end : du ved godt hvor meget du betyder for mig ik? og så pressede tårene sig på og han sagde med det samme, ja jeg vil gerne giftes med dig

Brylluppet

Vi skal giftes d. 05 april, som ville have været min kærestes afdøde mormors 80 år fødselsdag, så den dag betyder rigtig meget for os.

Da vi begge er studerende har vi ikke penge til det helt store bryllup. Vores bryllup kommer til at koste ca 15 – 20.000 kr, med lidt hjælp fra vores fantastiske forældre, men det bliver en super dejlig dag alligevel, for det der betyder mest er at vi fejre vores kærlighed til hinanden.

Vissenbjerg kirke og festen skal holdes i Kullerup forsamlingshus.

Vi har inviteret 55 personer og vi kører i lidt asiatisk tema, da vi begge er vilde med stilen fra den gamle tidsalder i Kina og Japan, men samtidig har vi også valgt at køre i lys lilla farver, så det passer sammen med farverne i min brudebukket. Vi skal giftes i Vissenbjerg kirke og festen skal holdes i Kullerup forsamlingshus.

Vi har valgt at blive gift, for at vise familie og venner hvor meget vi betyder for hinanden og for at gøre vores lille familie komplet. Vores drenge har deres fars efternavn og så står jeg der med et helt andet navn og det virker bare så forkert, for vi er en familie og vi hører sammen.

Læs mere om billeder og bryllupper

De Kærligste Hilsener fra Claus & Kicki

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *