Bryllupstema: Hvilket tema skal du arrangere dit bryllup efter?

Bryllupstema: Hvilket tema skal du arrangere dit bryllup efter?

Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvordan jeres bryllup skal tage sig ud i stil og design. Ved at vælge et tema for jeres bryllup, kan det hjælpe med en række beslutninger senere hen. Når rammen er sat med et fastlagt tema, har I sammen en klarere ide om, hvilke blomster, bordue, pynt, drikkevare og mad, dresscode og musik, som I vælger til brylluppet. 

I denne guide samlet vi en række tema – populære og mindre kendte – som kan inspirere jer som brudepar til jeres nærtstående bryllup. Lad listen af 5 skæve og skønne bryllupstemaer forme jeres bryllup til en sjov og uforglemmelig dag.

Lad eventyret blomstre i den fortryllede skov

Skal jeres bryllup holdes i naturskønne omgivelser, kan skoven være centrum for jeres tema. Gør jeres bryllup ekstra magisk ved at udnytte naturens træer og planter til at skabe et smuk setting. Dekorér ikke bare bordflader med blomster. I kan bruge smukke slyngplanter og blomster til at sno sig om bordben og havetelte, mens trætoppe prydes med lyskæder og lanterner. Vælg gerne en farvepalette i sarte pasteller til borde og stole. Hvis I arrangere dette udendørsbryllup fra bunden, kan I vælge at male bordene i hver sin pastelfarve med spraymaling.

Til selv bryllupsceremonien kan I vælge at gøre brylluppet ekstra eventyrligt med lidt effektrøg som tåge, mens brudepiger klædt i blomsterkranse strøer blomsterblade. Som brud og gom kan I selv benytte blomstertemaet med en blomstret butterfly, blomster i jakkelommen, og blomster flettet ind i brudens håropsætning.

Art Deco, Great Gatsby og Jazz vibes

Pop champagneflaskerne og find danseskoene frem til en twist med et bryllup fra de brølende 1920’ere. Et bryllupsdesign med inspiration fra tiden omkring 1920’erne byder på masser af guld, glimmer, fjer og palietkjoler. I bedste Great Gatsby stil kan I holde en bryllupsfest til søde jazz toner. Ønsker I at gøre jeres bryllup ekstra eksklusivt, kan I gå efter et live band med rigtige amerikanske jazzmusikere. 

Til indretningen er farvepaletten i guld, sort og hvid. I kan spice bryllupsindretningen op med stablet champagneglas med boblende champange, høje guldvaser med hvide blomsterdekorationer, og guldduge. 

Læs mere:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *