3 gode råd til at få en afstressende bryllupsdag

3 gode råd til at få en afstressende bryllupsdag

Det er blevet den store dag og du har tusinde af følelser, der strømmer gennem kroppen. Det sidste du ønsker at stresse over, er om alt er klar? Er der købt mad nok? Har vi nok vin til maden? Er der sørget for musik? I dette indlæg kommer vi med tre gode pointer, som du måske ikke havde tænkt over. Men disse råd og pointer vil sikre dig, at du kun skal fokusere på at nyde din bryllupsdag.

  1. Ingen ubudne gæster – hverken derhjemme eller til festen

Tryghed. På den store dag kender du det nok, når du kigger din udkårne i øjnene – følelsen af tryghed. Denne tryghed og varme skulle også gerne være hos alle dine gæster i løbet af dagen. 

Generelt kan man sige, at der er mange værdier til sådan et bryllup. Typisk også uerstattelige. Sørg for at vælge en lokation, hvor der er videoovervågning eller lignende sikkerhedsudstyr tilkoblet. Hvis I dagen efter festen oplever, at der har været tyveri, kan I derved have et godt bevismateriale. 

Hvis du ikke holder brylluppet hjemme i privaten er det også godt at tænke over, hvordan dit eget hjem er tyverisikret. Hold tyven ude. Tag dine forbehold og nyd en fantastisk dag. 

  1. Skab overblik over kokke og tjenere

Det kan være et cirkus at holde styr på, hvornår DJ’en skal komme, hvornår og hvor mange tjenere der kommer. Ofte er det muligvis også bekendte og deres venner, der har tilbudt at hjælpe til. Har I tilmed lejet en beværtning med et storkøkken kan der være rigeligt med panik under serveringen.

Ofte vil disse arbejdstagere være timelønnede og derfor kan et gratis online vagtplanssystem med en timeseddel løsning spare dig for endnu en hovedpine.

Med timesedler kan du have en opgørelse over, hvor mange timer en ansat har arbejdet i en given periode. Så kan du nemt holde overblikket før og efter brylluppet. 

  1. Hold børn og dyr beskæftiget

Hvis I har planlagt den helt store fest med høj musik til langt ud på natten, bør du få hunde og børn passet. Ellers risikerer de at blive overtrætte og dermed forstyrre din aften.

Hvis det ikke er en mulighed, og det er tilladt at medbringe børn eller dyr til festen, så sørg for at have et legeområde eller lignende sat op til dem. Så får både du og dem en langt bedre dag.

Føler du dig mindre stresset nu? 

Når først du har fået styr på disse ovenstående ting vil du formentlig have mere ro og overskud. Smykkerne, jakkesættet, brudekjolen mm. er alt sammen klar. Men husk også på disse 3 gode råd. Så kan det ikke gå helt galt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *