Bryllupsbudget

Bryllupsbudget

Tillykke med jeres kommende bryllup

Det er en sjov og spændende tid, som I går i møde, for det er dejligt at skulle planlægge et bryllup. Men hvis I ikke har erfaring med at planlægge store fester, så er det en rigtig god idé at starte med at sætte en beløbsgrænse for, hvor mange penge I kan og vil bruge på brylluppet. I har måske sparet op, eller ved hvor meget I kan lægge fra hver måned. Eller I har måske fået lovning på et bidrag fra jeres forældre eller måske er banken med inde over med et lån. Når alt bliver lagt sammen så ved I også, hvor meget I kan tillade jer at bruge på brylluppet.Tillykke med jeres kommende bryllup

Danmarks førende website for kommende brudepar

På Bryllupsklar.dk, som er Danmarks førende website for kommende brudepar, kan I oprette et gratis bryllupsbudget, så I løbende kan holde styr på jeres udgifter.

Medmindre I har uanede mængder penge til jeres rådighed, så kommer I helt sikker til at give og tage undervejs. For i takt med at bryllupsplanlægningen skrider frem, så vil I opdage ting, som I ikke har tænkt ind fra starten, men som I lige pludselig ikke kan undvære til brylluppet.

Måske vil I overraske gæsterne med en sangerinde eller musiker under vielsen

Måske vil I overraske gæsterne med en sangerinde eller musiker under vielsen, skal I have en lækker candy bar til receptionen, skal I betale for brudepigernes kjoler, skal toastmaster, bestman og brudepigen have en gave som tak for deres indsats, skal der være favour boxe med lækkert fyld til jeres gæster, skal I have en fotograf med hele dagen, og måske også en videograf, skal der opstilles en photobooth som giver nogle sjove billeder fra festen, skal I have en pølsevogn til natmaden osv.

Så I får brug for et værktøj, der kan holde styr på jeres udgifter, og hvor I nemt kan se, hvor meget det rykker på det samlede budget, hvis I ændrer på nogen af udgiftsposterne.Måske vil I overraske gæsterne med en sangerinde eller musiker under vielsen

Det kan være rigtig svært, men forsøg at være gode til at holde fat i jeres budget

Det kan være rigtig svært, men forsøg at være gode til at holde fat i jeres budget, så I ikke risikerer, at det stikker afsted med jer. For selvom I måske godt kunne strække jer yderligere 30.000 hvis det absolut skulle være ved at spænde livremmen ind de efterfølgende måneder, så er spørgsmålet, om det bliver et bedre bryllup, en bedre fest og et bedre minde, hvis I vælger at bruge mere end I egentlig har råd til.

På Bryllupsklar kan I også finde andre gratis værktøjer som huskeliste og gæsteliste plus de har mange spændende artikler med alt du behøver at vide i forbindelse med jeres bryllup og planlægningen heraf.

Held og lykke med det hele.

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *