Enkle Teknikker Til Planlægning Af Et Perfekt Bryllup

Høring bryllup klokker i din nærmeste fremtid og har brug for nogle store planlægning ideer? Nå, er du kommet til det rette sted! Denne artikel giver en række nyttige tricks til at gøre dit bryllup planlægning sejler gnidningsløst og hjælpe dig med at forberede en begivenhed, som alle vil huske i de kommende år!

Når du køber din bryllupskage, så tænk på de muligheder, der kan spare dig penge. Hvis du vil have en fancy bryllupskage, købe en lille en for bare bryllupsfest og købe en stor plade kage til resten af gæsterne. Dine gæster vil stadig nyde det lige så meget som din mindre bryllupskage.

Du kan få en bedre pris på næsten ethvert sted ved at booke under en “off season”. Brylluppet sæson for bryllupper er kan varig gennem september. Bryllup spillesteder er normalt dyrere i disse måneder. Hvis du har planer om at blive gift i løbet af disse måneder, skal du sørge for at gøre alle dine arrangementer i god tid, så du får den bedst mulige deal.

Medtag dine børn i dit bryllup for at sikre, at det er en fornøjelig oplevelse for alle. Start til højre, når du begynder at planlægge ved at spørge dem, hvilke elementer de gerne vil medtage i ceremonien. Du kan endda få dit ældste barn gå dig ned ad kirkegulvet og give dig væk til deres nye Step-forælder.

Dine bryllupsbilleder vil måske være minderne om livet.

Sørg for, at alle i din bryllupsfest ved, hvordan de får til brylluppet site og hjem fra dit bryllup! Dette er især vigtigt, hvis du vil være tjener alkohol, og afgørende, hvis det er en åben bar. Hvis du er bekymret for nogen at få for berusede, tilbyder gratis cab rides til alle, der ikke bringer en bil, eller køre dem hjem i din Limo.

Brug en ven eller et familiemedlems ejendom til at være vært for dit bryllup.

Kylling og bøf er lidt kedeligt, så du måske ønsker at filial ud lidt. Variety gør tingene interessante og vil sikre, at du har et bryllup middag for at gøre det mindeværdige middag!

Må ikke sulte bare for at passe ind i brudekjole passer. Du vil ønsker at se næret og uklar hvis de forsøger at tabe sig for hurtigt forud for din bryllupsdag. Du absolut ikke ønsker at besvime som du siger din jeg gør er!

Når du tænker på, hvad der skal give dine gæster som et bryllup favor gave, overveje, hvem du inviterer. Hvis halvdelen af din familie er at inddrive alkoholikere, så en flaske vin er nok ikke en god idé. Hvis de er diabetikere, så slik vil ikke arbejde, enten. Vælg noget, de er tilbøjelige til at holde som et minde og ikke smide ud, når de kommer hjem.

Dig Selv

Når du figurerer ud af din sidde plan, Sørg for, at tabeller kun omfatte folk, der kender hinanden, og som helt sikkert gerne hinanden! Må ikke sæde din fætter med din chef, hvis han engang fyret hende for at være sent eller din mor og din far, der tilfældigvis er skilt.

Kig på porteføljer af tidligere arbejde, før leje en makeup artist du overvejer for din bryllupsdag. Er denne stil af make-look attraktivt for dig? Sørg for, at du kan se dig selv iført. Du ønsker ikke at finde dig selv med makeup job, de vil gøre.

Hvis en bryllupskage med en høj pris tag eller højt kalorieindhold ikke appellerer til dig, overveje individuelle mellemstore kager. Nogle speciale bagerier også skib frisk, frugt-påfyldning, ligesom glutenfri muligheder, hvis du ønsker det.

En ting at huske at overveje for et bryllup ville være transport. Prøv at få taxaer og limousiner til folk, der ikke kan få en tur, så de kan komme tilbage til, hvor de opholder sig, når hotellet efter det ender. Dette er også nyttigt for gæster, der har haft for meget at drikke ved brylluppet.

Dine gæster er tilbøjelige til at være sultne og trætte efter ceremonien, så hvorfor ikke give dem snacks, da de gør deres vej til receptionen? Har nogen står ved døren med hors d’oeuvres på en bakke og små glas af noget forfriskende at drikke. Dine gæster vil sætte stor pris på det!

Fashionable og luksus-kærlige brude kan vælge at pynte deres buket med et strejf af gnistre; Tænk Swarovski krystaller, rhinestones, eller endda diamanter. Du kan tilføje nogle krystaller, der er blevet limet på, nogle kostume smykker, eller måske en særlig smykke med en form for lim. For at skabe et sammenhængende udseende skal du sørge for, at størrelsen, klippen og størrelsen af de brikker, du bruger, matcher eller komplimenterer hinanden.

Jeg var ved et bryllup sidste år, der virkede mere som et cirkus. Ikke alene har de de typiske begivenheder som buket kastede og strømpebånd fjernelse, men de insisterede på at spille spil hele natten. Mange gæster forventer ikke at skulle konkurrere i receptionen, og de vil heller ikke hilse muligheden velkommen. Prøv at holde underholdning som denne til et minimum.

I stedet for at bruge for meget for en stor bryllupskage, få cupcakes eller Mini-tærter. Disse ordninger er typisk meget billigere og økonomisk overkommelig. Gæsterne kan tage med hjem som en fest fordel slags.

Hvis du er en pige af ære eller bedste mand i et bryllup, kan du overveje at skrive din tale før brylluppet. At skulle tænke på, hvad man skal sige på stedet kan give dig forlegenhed og pres. Sørg for at medtage, hvad du kan lide ved de nygifte, og hvad de betyder for dig.

Prøv at have din reception i midten af dagen. Folk forbruger mindre alkohol i dagtimerne, hvilket sparer dig penge på øl.

Sørg for at lade alle forældre, der deltager i dit bryllup kender rejseplanen for din dag, så de kan arbejde situationer som lur, skiftende bleer, fodringer, eller sengetid i tidsplanen. De kan også planlægger at have en babysitter, hvis det er nødvendigt, og vide, hvornår de bliver nødt til at forlade for at gå hjem for at lindre hende.

Giv dine gæster en online-liste over arrangementer, herunder dem fra out-of-Town, så de ville være opmærksomme på de begivenheder, de kunne deltage. Medtag relevante oplysninger om generalprøven middag, reception og så videre, fittings og alt andet, de måtte have til at blive vist på.

Når du vælger en restauratøren eller en leverandør til dit bryllup, kigge efter nogen, du kan stole på. Hvis leverandøren gør sit bedste for at arbejde med dig og finde ud af, hvad du vil, har du fundet den rigtige. Hvis sælgerens største bekymring er at få betalt, kan du have løbe ind i et fupnummer.

At have en ven eller slægtning bliver ordineret online kan give dem mulighed for at præsidere over dit bryllup. Dette vil give din elskede en vigtig rulle i ceremonien, mens også spare dig penge, som du nu ikke behøver at ansætte en officiant. Sørg for at tjekke med de lokale embedsmænd først at se, om det er lovligt i din tilstand, før du får nogen ordineret.

Hyre en Wedding Planner til at hjælpe dig med at koordinere din særlige dag. EN Wedding Planner kan håndtere alle de små detaljer, så du kan bekymre sig om de mere vigtige ting. De kan også nogle gange hjælpe dig med at sikre ting som dit band eller fotograf til en bedre pris, end du kunne få på din egen.

Med alt, hvad du har lært, vil du være i stand til at drive ind i denne drøm-lignende tilstand, hvor du husker det bryllup, du altid har tænkt på og gøre det ske. Ved at bruge disse tips, vil din bryllupsdag være både spændende og afslappende.

Overvej en disc jockey i stedet for en live band til din modtagelse. Et band kan ofte være meget dyrt, og den type musik, de kan spille, vil være begrænset. En disc jockey kan ofte spare dig penge, og deres spilleliste er kun begrænset af din egen fantasi.

Wedding in Denmark
Wedding photographers
Bryllup