Grundlæggende Ting, Der Vil Holde Bryllup Planlægning Stress Gratis

Bryllupper er utrolig speciel og et liv sammen. Følgende tips vil hjælpe med at sikre dit bryllup er et hit. Ved at planlægge effektivt, vil folk huske bryllup kærligt i årevis.

De fleste bryllupper er planlagt til at falde i weekenden. Hvis du ønsker at spare penge, overveje at have dit bryllup i løbet af ugen. Spillesteder og hoteller har højere priser i løbet af weekenden, da det er, når de fleste mennesker ønsker disse ting. At skifte til en hverdag kan spare dig for en anstændig sum penge.

Du kan få en bedre pris på næsten ethvert sted ved at booke under en “off season”. Brylluppet sæson for bryllupper er kan varig gennem september. Bryllup spillesteder er normalt dyrere i disse måneder. Hvis du har planer om at blive gift i løbet af disse måneder, skal du sørge for at gøre alle dine arrangementer i god tid, så du får den bedst mulige deal.

Overvej at lave din egen buket til dit bryllup. Du kan afhente blomster på købmandsforretninger for en sang, og derefter kan du tilpasse din egen blomsterdekorationer arrangement til at matche din kjole og indretning. Se online for instruktioner om at sætte et bånd i bunden for dig at holde fast.

Hvis du planlægger at tjene din egen mad ved brylluppet, se på engrosmarkeder såsom sam’s eller Costco at købe forsyninger. Dette vil give dig mulighed for at spare en hel del penge. Du kan endda bede dine venner om at chip ind med at købe mad.

En glimrende måde at spare penge på dit bryllup er ikke at betale for en fotograf. Det betyder ikke, at du ikke kan have video og stillbilleder, det bare betyde, at du skal være kreativ! Spørg den bedste fotograf i din familie til at gøre fotografering for dig, og derefter droppe nogle hints, at det ville være dejligt at få et fotoalbum som en bryllupsgave. Sig arbejdede nemlig mig!

Dine bryllupsbilleder vil måske være minderne om livet.

En af de ting, du kan gøre for at sikre, at alt ser godt ud, er at vælge et badeværelse Buddy. Denne person kan sidde ved siden af dig i badeværelset for at give dig et andet sæt øjne til at analysere din kjole, tilbehør og makeup, som du vil bære på din bryllupsdag.

Må ikke sulte bare for at passe ind i brudekjole passer. Du vil ønsker at se næret og uklar hvis de forsøger at tabe sig for hurtigt forud for din bryllupsdag. Du absolut ikke ønsker at besvime som du siger din jeg gør er!

Når du planlægger dit bryllup, kan du prøve at udvælge et tema til din store dag. Når du har et bryllup tema, vil du blive fokuseret på, hvad du har brug for at temaet. Det kan gøre dit bryllup beslutninger en smule lettere, da du ved, hvad tema, du går med. At have et tema kan også gøre dit bryllup mere mindeværdige.

Dette vil give dig mulighed for at arbejde din æstetiske til din smag uden diamanter.

Selv hvis dit budget er lille, har to fotografer på dit bryllup kan fange skud, der kan gå glip af andet. Overvej at bede familiemedlemmer til at tage på rulle som en ekstra fotograf, eller endda har begge fotografer være nogen du kender personligt. Gratis er den bedste vej at gå, og de kan endda give dig det endelige produkt som en bryllupsgave.

Fashionable og luksus-kærlige brude kan vælge at pynte deres buket med et strejf af gnistre; Tænk Swarovski krystaller, rhinestones, eller endda diamanter. Du kan tilføje nogle krystaller, der er blevet limet på, nogle kostume smykker, eller måske en særlig smykke med en form for lim. For at skabe et sammenhængende udseende skal du sørge for, at størrelsen, klippen og størrelsen af de brikker, du bruger, matcher eller komplimenterer hinanden.

Hvis du vil spare penge på dit bryllup, kan du bede din familie eller venner til hver gøre en tallerken med mad til receptionen. Ansætte en restauratøren kan koste en masse penge og halvdelen af tiden, bryllupsgæster ikke lide de valg af mad en restauratøren tilbyder.

Sørg for, at belysningen på dit receptions sted har lysdæmper kontakter. Dette kan synes en tad smule trivielt, men mange par gerne dæmpning af lys til en første dans, i modsætning til lysere belysning til de andre aktiviteter. Check med belysningen til rådighed på forskellige steder, før du booker noget for visse.

Jeg var ved et bryllup sidste år, der virkede mere som et cirkus. Ikke alene har de de typiske begivenheder som buket kastede og strømpebånd fjernelse, men de insisterede på at spille spil hele natten. Mange gæster forventer ikke at skulle konkurrere i receptionen, og de vil heller ikke hilse muligheden velkommen. Prøv at holde underholdning som denne til et minimum.

Det kunne få plettet eller rynke inde i dit skab.

Må ikke bruge en formue på din bryllupsrejse. I dag er der mange hjemmesider, der kan hjælpe med at sætte dig op med en bryllupsrejse pakke, der vil spare dig penge. Også, hvis dit bryllup er i sommeren, kan du overveje at sætte din bryllupsrejse ud indtil vinteren, når feriepakker er billigere.

At have en ven eller slægtning bliver ordineret online kan give dem mulighed for at præsidere over dit bryllup. Dette vil give din elskede en vigtig rulle i ceremonien, mens også spare dig penge, som du nu ikke behøver at ansætte en officiant. Sørg for at tjekke med de lokale embedsmænd først at se, om det er lovligt i din tilstand, før du får nogen ordineret.

Giv dine gæster en online-liste over arrangementer, herunder dem fra out-of-Town, så de ville være opmærksomme på de begivenheder, de kunne deltage. Medtag relevante oplysninger om generalprøven middag, reception og så videre, fittings og alt andet, de måtte have til at blive vist på.

Hvis parret gerne rejse, indarbejde det i dit bryllup tema og dekorationer. Invitationer og RSVP-kort kan bruges til at ligne gamle eller vintage postkort og boardingpas.

Spørg dine venner, familie og kollegaer for at finde ud af, hvilke færdigheder de har, der kan hjælpe dig med dit bryllup. For eksempel kan din bedste ven har arbejdet som en blomsterhandler og en kage dekoratør, kunne en fætter være en DJ og den anden en fotograf, og måske din bedstemor er villig og i stand til at gøre alle catering!

Kontakt fagfolk i nærheden af destinationsstedet for at finde ud af, hvilke blomster er let tilgængelige.

Når du vælger den rigtige kage til dit bryllup, skal du sørge for at vælge noget, der inkorporerer begge din smag. Der er ikke noget værre end en bryllupskage, der ikke nydes af både bruden og gommen, da det viser en ensidig karakter til ægteskabet allerede og kan være en ganske skuffelse for en af jer.

Sørg for, at din restauratøren klar over, at receptionen vil være udendørs. Du kan overveje at bruge dekorative betræk til at beskytte dine retter. Du ønsker måske at have et køleskab eller nogle kølere på stedet for at holde drikkevarer forfriskende koldt.

Hvis du vil være at bruge en masse penge på forskellige poster til dit bryllup, skal du bruge en belønning kreditkort. Dette kort vil give dig mulighed for at tjene en masse point, som du kan bruge på flyet til din bryllupsrejse. Sørg for at betale i tide for at undgå rentegebyrer.

Ved at gøre brug af disse tips, er dit bryllup bundet til at være en stor begivenhed for alle involverede. Denne særlige limning dag kræver hver enkelt detalje, der skal tages hånd om korrekt. Har du ikke fortjener en perfekt dag?

Prøv ikke at forvente, at dit bryllup til at være perfekt. Gør dit bedste for at gøre det det bedste, det kan være før den faktiske dag, men på din bryllupsdag bare give slip og lade tingene ske, som de kommer. På denne måde vil du være i stand til at nyde din dag i stedet for at bekymre sig om de fine detaljer.

Wedding in Denmark
Wedding photographers
Bryllup